Destilerija „Liquores y Derivados“ u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda, a kompanija Invitto je za naše tržište izdvojila sledeće iz After Work linije: Gin, Vodku i Rum


Destilerija „Liquores y Derivados“ osnovana je u februaru 1986. Njen osnivač je bio D. Joaquin Hernandez Belmonte i sada je vode njegovi naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih firmi kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.


After Work Gin 37.5 % alkohola

After Work džin je 7 puta destilovani džin,koji se dobija metodom izvornog pravljenja London dry džina. Pažljivim odabirom sastojaka, kleke i korijandera dobija se kvalitetan, osvežavajući džin sa izbalansiranim ukusom i mirisom. Najčešća primena ovakvog džina je u koktel barovima i klubovima u spravljanju koktela i mix pića, ali se zbog istančane arome može piti i čist, sa par kockica leda i limunom.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


After Work Vodka 37.5 % alkohola

After work vodka je 5 puta destilovana vodka napravljena od najkvalitetnijih sastojaka donešenih iz najbolje fabrike vodke u Rusiji, gde je već zauzela visoku ocenu na komercijalnom trzistu. After work vodka je čista, glatka i osvežavajuća. Ne sadrži skrob i GMO sastojke. U ugostiteljskoj sferi ima veliku primenu što kroz mix pica što u koktelima.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


After Work Rum 37.5 % alkohola

After work rum je svetli rum poreklom sa Kariba, ali je celokupna tehnologija filtriranja i punjenja poverena jednoj od najmodernijih destilerija u Evopi tj. u Španiji. After Work Rum dobio je pozitivne ocene od strane svetskih tehnologa, smatra se da je veoma čist rum a ono što ga izdvaja od drugih je činjenica da je destilat više puta filtriran pa zato nema agresivnu aromu i isparenja. Rum kao i sva bela pića ima široku primenu u svetu ugostiteljstva. Najpoznatiji kokteli sa rumom su Cuba Libre i Daiquiri.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.