Ruska vodka Beluga je sinonim za luksuz i vrhunski kvalitet. Prateći svetske trendove i veliku tražnju na našem tržištu, kompanija Invitto je odlučila da u svoj asortiman uvrsti i ovaj prestižni brend.


Za Beluga vodku Rusi kažu: to je nobles vodka proizvedena sa ponosom! Vlasnik vodke Beluga je kompanija Sinergy, koja je treći najveći proizvođač vodke na svetu. Destilerija koja proizvodi Beluga vodku zove se Marinskaja, i 2002. godine tu je proizvedeno prvih 38 flaša Beluga vodke. 2004. Godine počela je proizvodnja posebne linije Beluga Gold line a 2009. Beluga je predstavljena internacionalnom tržištu i vrlo brzo je postala jedna od najkvalitetnijih i najpoznatijih vodki na svetu.

pročitaj zanimljivosti

Beluga Noble

Dobijena od slada, proizvodi se od isključivo pripodnih sastojaka, bez veštačkih dodataka. Ima jedinstvenu tehnologiju „odležavanja“ od 30 dana, a kristalno čista voda iz Sibira koja se crpi sa 300 metara dubokih bunara uz dodatak šećernog sirupa i prirodnog meda čine ukus ove vodke potpuno jedinstvenim.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


Beluga Transatlantic Racing

Ova linija Beluga vodke ostavlja da odleži minimum 45 dana i vrši se dodatna filtracija kroz filtere od prirodnog pamuka. Na kraju se dobije piće delikatnog ukusa prožeto svežim citrusnim notama.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


Beluga Allure

Sledeća na lestvici visokokvalitetnih vrsta Beluga vodke. Ona se u procesu proizvodnje ostavlja da odstoji 60 dana. Dodatkom javorovog sirupa i mrvice smokve, dobija se neponovljiv, složen ukus slatnik nota, začina i svežeg hleba...

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


Beluga Gold line

Vrhunski proizvod iz porodice. Ova vodka odležava 90 dana u procesu proizvodnje i na taj način se postiže njena sveža i čista aroma, njena mekana i glatka struktura izbalansirana izvrsnom slatkoćom.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


Beluga Celebration

je limitirana serija Beluge koja je upakovana u veoma luksuznu, zlatnu flašu. Unutra se nalazi ista vodka kao i za Belugu Noble.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


Izbor imena za ovaj brend bio je inspirisan nazivom ribe Beluga koja daje najkvalitetniji kavijar – Beluga kavijar. Karakteristično za Belugu je to da živi u dubinama kristalno čistih voda i predstavlja čudo prirode sama po sebi. Beluga „Noble Russian vodka“ 2012. godine postala je zvanični partner dodele Nobelove nagrade u Stokholmu.