Govorili su nam da je to potpuno drugačije iskustvo za čula i da je to je prvi vermut ikada napravljen. Videli smo da je svuda po svetu obavezan asortiman svakog ozbiljnog bara i da su ovi vermuti sastojak najkvalitetnijih koktela. Kada smo ih probali, bila je to ljubav na prvi pogled (gutljaj). Morali smo da omogućimo i našim kupcima da uživaju u ovim softisitcarinm pićima i tako je počelo…


Carpano Antica Formula & Punt e Mes
Vermuti sa dugom tradicijom, iz 18. i 19. veka.
Carpano Antica Formula, pored uobičajenog komercijalnog pakovanja se proizvodi i u limitiranoj seriji koja se prodaje u vrlo vrednim, ručno duvanim staklenim bocama. Na svakoj boci ovog pića nalazi se replika originalne etikete iz 1786. godine. Punt e Mes je legenda sam za sebe! Priča kaže da je 1870. godine jedan broker na berzi usred debate sa kolegama tražio vermut obogaćen sa pola doze Kuina likera, pa je viknuo Punt e Mes koristeći dijalekt piemonta. I tako je sve počelo… Izraz se ustalio među mušterijama, a piće postalo omiljeno.


VERMUT

CARPANO ANTICA FORMULA

Carpano Antica Formula je izuzetan italijanski vermut, zapravo prvi vermut ikada napravljen destilacijom belih vina. Njegovom izuzetom ukusu i bogatoj aromi doprinose posebno birane vrste planinskog bilja. Savršen je da se pije hladan kao aperitiv ili posle jela. Takođe predstavlja i neizbežan sastojak mnogih odličnih koktela kao što je Negroni ili Americano.Među poslednjim fantastičnim kreacijama je i “Princ od Velsa” koktel, jedno od najpopularnijih pića u prestižnom Rivoli baru u londonskom hotelu Ritz.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.


VERMUT

CARPANO PUNT E MES

Punt e Mes ima zlatno oranž boju sa nijansama topaza i aromom mešanog bilja, sa primesama Kuina, karamele i karanfilića.. Odličan je kada se služi sa korom pomorandže, a perfektan je i kao baza mnogim koktelima.

Naša asortiman će USKORO biti dostupan preko našeg web shopa.