Limoncello Liker

Three Cents pića proizvedena su da se koriste kao vrhunski dodatak za koktele i duga pića. Njihova potpuno prirodna supstanca i dugotrajna gaziranost brzo su podigli njihovu reputaciju među potrošačima i postali su vrhunski izbor gaziranih pića i vrhunski dodatak broj jedan za duga pića i koktele.


 

Three Cents Cherry Soda

Three Cents Cherry Soda

Three Cents Cherry vraća nostalgičnu privlačnost pravljenog sirupa od trešanja. Zadivljujuću aromu badema u zrnu, cvetne i voćne note kore divlje trešnje, slatke, zrele i suve arome voća savršeno složene u jedinstvenom napitku.

Saznaj više: Three Cents Cherry je gazirana voda sa prirodnim ukusom, napravljena od gazirane vode i divlje trešnje koja daje dodatnu snagu vašim koktelima.
Three Cents Pineapple Soda

Three Cents Pineapple Soda

Three Cents Pineapple Soda stvorena da istakne tropske arome svežih, zrelih ananasa, poreklom iz Kariba i Južne Amerike, Three Cents Pineapple je pun letnjih vibracija.

Saznaj više: Dodajte malo Three Cents Pineapple u duga pića sa rumom ili jednostavno uživajte u njemu solo. Za apsolutno tropsko serviranje, možete dodati krišku ananasa.
Three Cents Ginger Beer

Three Cents Ginger Beer

Pivo od đumbira je jedno od najglatkijih gaziranih pića koje postoji. To je prirodno zaslađeno, bezalkoholno piće sa svežim đumbirom i začinima u kombinaciji sa gaziranom prirodnom izvorskom vodom.

Saznaj više: Pivo od đumbira Three Cents, napravljeno od fermentisanog đumbira iz Indije i ukusan je izbor za one koji vole svež đumbir i uživaju u njegovom dugotrajnom začinskom ukusu.
Three Cents Aegean Tonic

Three Cents Aegean Tonic

Kako bi ukus upotpunili duhom Mediterana, Three Cents osmislili su zaista autentičan proizvod. Grčki tonik u kome se može uživati kao solo napitaku ili kao mešavini za duga pića i koktele, Egejski tonik.

Saznaj više: Three Cents Aegean Tonic je osvežavajuć kao povetarac Mediteranskog mora. Prijatna revitalizujuća tonik voda napravljena od visokokvalitetnog prirodnog kinina, krastavca, bosiljka i drugog bilja, začina i citrusa iz grčke zemlje. Tonik voda je tako okrepljujuća i oštra da će vam oživeti duga pića i koktele.
Three Cents Tonic Water

Three Cents Tonic Water

Three Cents Tonic Water je stvoren da podigne vaše iskustvo sa džin tonikom na nove visine. Proizveden je kombinovanjem najfinije izvorske vode sa visokokvalitetnim prirodnim kininom sa vrlo malo prirodnih aroma kako bi se održao aromatični profil svakog džina.

Saznaj više: Kao i svaki Three Cents gazirani napitak i Tonic Water se stvara pumpanjem ugljen-dioksida u piće pod visokim pritiskom kako bi ostala dodatno gazirana tokom dužeg vremenskog perioda. Crtež cinchona drveta na etiketi naglašava njegov glavni sastojak i poreklo.
Three Cents Pink Grapefruit Soda

Three Cents Pink Grapefruit Soda

Paloma, jedno od popularnih meksičkih pića na bazi tekile je koktel od roze grejpfruta, koji je upravo i razlog za istraživanje i eksperimentisanje koje je dovelo do stvaranja gaziranih pića Three Cent.

 

Saznaj više: Jedan od osnivača pokušao je da napravi originalno piće Paloma u baru u kojem je radio, koristeći prirodne zamene za sok od roze grejpfruta. Rezultat naravno nije bio pravi odraz originala. Ubrzo je zajedno sa svojim partnerima počeo da shvata da im je za pravljenje originalnog Paloma napitka potrebna vrhunska roze grepfrut soda koja trenutno nedostaje na grčkom tržištu. Stoga su odlučili da kreiraju sopstvenu sodu od roze grejpfruta jednostavnim dodavanjem prirodne arome ružičastog grejpa u gaziranu vodu.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.