After Work

Destilerija „Liquores y Derivados“ u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda, a kompanija Invitto je za naše tržište izdvojila sledeće iz After Work linije: Gin, Vodku i Rum


Destilerija „Liquores y Derivados“ osnovana je u februaru 1986. Njen osnivač je bio D. Joaquin Hernandez Belmonte i sada je vode njegovi naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih firmi kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

After Work Gin 37.5% alkohola

37.5% alkohola

After Work

After Work džin je 7 puta destilovani džin,koji se dobija metodom izvornog pravljenja London dry džina. Pažljivim odabirom sastojaka, kleke i korijandera dobija se kvalitetan, osvežavajući džin sa izbalansiranim ukusom i mirisom. Najčešća primena ovakvog džina je u koktel barovima i klubovima u spravljanju koktela i mix pića, ali se zbog istančane arome može piti i čist, sa par kockica leda i limunom.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.