Palacio

Palacio na naše tržište stigli su krajem 2012. godine i sa velikim uspehom se prodaju kako kod profesionalnih kupaca tako i u prodavnicama robe široke potrošnje. Trenutna paleta Palacio likera u našoj ponudi je: Triple sec liker, liker blue curacao, banana liker, liker od dinje, liker od šumskog voća, liker od zelene jabuke.


Palacio likeri dolaze iz Španije, preciznije iz Mursije, grada na južnom kraju Španije. Najveća lokalna tržišta su Ibica i Majorka, a inostrana Rusija i Nemačka. Njihova primena je višestruka. Mogu se konzumirati u mix pićima, a najviše kao dodaci za pravljenje koktela u smislu pojačavanja arome kao i davanja boje koktelima.

Sourz Apple liker

Sourz Apple liker

Liker na bazi zelene jabuke. Likera na bazi zelene jabuke se često koriste u barskom poslovanju.

Palacio Melon liker

Palacio Melon liker

Liker na bazi dinje. Likera na bazi dunje se često koriste u barskom poslovanju.

Palacio Cream de Casis

Palacio Cream de Casis

Liker na bazi kupine, tamnocrvene boje i služi uglavnom za spravljenje vinskih koktela KIR, ali i kao dizestiv posle večere i u frappe napicima. Moderna verzija pića prvi put se pojavila 1841. Pravi se od kupina koje se potapaju u etanol, sa šećerom koji se naknadno dodaje. Creme de Cassis je specijalitet Burgundije, a takođe se pravi i u Luksemburgu, Kvebeku i Tasmaniji.

Palacio Banana Liker

Palacio Banana Liker

Sladak liker sa jakom aromom banane. Zlatnožute je boje i veoma se koristi u pripremi raznih koktela. Sastojci od kojih se dobija su industrijski alkohol i dodatak arome banana

Palacio Liker Blue Curacao

Palacio Liker Blue Curacao

Aromatizovani liker, intezivno smaragdnoplave boje, obogaćen aromom posebne Curacao narandže. Izražajna boja i specifičan, prepoznatljiv ukus čine ovaj liker neizostavnim sastojkom u pripremi koktela.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.