After Work

Destilerija „Liquores y Derivados“ u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda, a kompanija Invitto je za naše tržište izdvojila sledeće iz After Work linije: Gin, Vodku i Rum


Destilerija „Liquores y Derivados“ osnovana je u februaru 1986. Njen osnivač je bio D. Joaquin Hernandez Belmonte i sada je vode njegovi naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih firmi kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

After Work Rum

37.5% alkohola

After Work

After work rum je svetli rum poreklom sa Kariba, ali je celokupna tehnologija filtriranja i punjenja poverena jednoj od najmodernijih destilerija u Evopi tj. u Španiji. After Work Rum dobio je pozitivne ocene od strane svetskih tehnologa, smatra se da je veoma čist rum a ono što ga izdvaja od drugih je činjenica da je destilat više puta filtriran pa zato nema agresivnu aromu i isparenja. Rum kao i sva bela pića ima široku primenu u svetu ugostiteljstva. Najpoznatiji kokteli sa rumom su Cuba Libre i Daiquiri.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.