Southern Comfort

Nagrađivan na svetskoj sceni sa preko 250 nagrada, Buffalo Trace ponosni je predstavnik duge tradicije i istorije najpoznatijeg spirita u Kentakiju. Omiljen je među onima koji naporno rade i vole da pobeđuju.

 


BUFFALO TRACE DESTILERIJA

Već 200 godina, u Kentakiju, Buffalo Trace destilerija ručno izrađuje legendarni viski od burbona. Postali su svetski priznata destilerija poštujući tradiciju i prihvatajući promene, zbog čega smo morali da obogatimo naše tržište njihovim vrhunskim burbon viskijem – Buffalo Trace.

 

Buffalo Trace Bourbon

Kentaki Strejt Burbon Viski

Buffalo Trace Bourbon

Izvanredne arome, koje pokreće potpuno duboka, nežna vanila sa dozom mente. Može se osetiti malo suvlja završnica, gde dominira aroma hrasta ali i raži koji nudi dodatnu dubinu I sloj gorčine. Nećete ostati imuni na ovaj beskompromisan i kompleksan burbon viski.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.