Tajvanski viski Omar

Odavno je proizvodnja viskija prešla granice puke potrebe. Danas ona predstavlja umetnost i hedonizam jer zadovoljava naša naojosetljivija čula. I mi smo pomerili granice i stigli do Tajvana i Nantou destilerije posebnoj, pre svega, po vlažnoj tajvanskoj klimi i kvalitetnoj prirodnoj vodi.


NANTOU TAJVANSKA DESTILERIJA

Nantou, tajvanska destilerija u državnom vlasništvu, započela je proizvodnju viskija još 2008. godine među kojima je i Omar Single Malt, premium viski koji smo mi odabrali, sigurni kako u kvalitet destilerije tako i samog brenda.

Omar Single Malt

BURBON BURAD

Omar Single Malt

Omar, tajvanski single malt viski, sazreva u burbon buradima. Ima raskošan miris koji podseća na kore limuna i pomorandže, mleveni cimet i karamelu. Tokom degustacije oduševiće vas sa vrlo otmenim i bogatim ukusom zahvaljujući aromama mlečne čokolade, karamele, esencijama vanile i zrele banane. Kod same završnice oseća se medeni ječam sa primesama sušenog tropskog voća.

Degustacija: Preporuka je da se konzumira čist ili sa nekoliko kockica leda (kapi vode) kako bi se osetio pun i pravi ukus ovog Omar single malt viskija.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.