After Work

Destilerija „Liquores y Derivados“ u svojoj ponudi trenutno ima više od sto različitih proizvoda, a kompanija Invitto je za naše tržište izdvojila sledeće iz After Work linije: Gin, Votku i Rum


Destilerija „Liquores y Derivados“ osnovana je u februaru 1986. Njen osnivač je bio D. Joaquin Hernandez Belmonte i sada je vode njegovi naslednici. Iako je bila osnovana da zadovolji potrebe lokalnog stanovništva, ubrzo je postala jedna od vodećih nacionalnih španskih firmi kada je u pitanju proizvodnja alkoholnih pića.

After Work Vodka

37.5% alkohola

After Work

After work votka je 5 puta destilovana votka napravljena od najkvalitetnijih sastojaka donešenih iz najbolje fabrike vodke u Rusiji, gde je već zauzela visoku ocenu na komercijalnom trzistu. After work votka je čista, glatka i osvežavajuća. Ne sadrži skrob i GMO sastojke. U ugostiteljskoj sferi ima veliku primenu što kroz mix pića što u koktelima.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.