Ruffino

Porodica Olivini je rođena u oblasti posvećenoj velikoj sorti grožđa, Lugani. U srcu ove teritorije mladi preduzetnici Đorđo, Đordana i Đovani biraju da podele vezu koju su njihovi roditelji Gracijela i Đulio godinama osećali za ovu zemlju.  


Poslednjih godina kompanija je dosta radila na karakterizaciji Lugane, birajući, iz svojih najstarijih vinograda, najbolje sojeve koji stvaraju izvrsnost u proizvodnji  aromatičnog i kiselog balansa.

Famiglia Olivini Lugana D.O.C.

Famiglia Olivini Lugana D.O.C.

Elegantno suvo belo vino sa geografskim poreklom, iz regije Lombardia, u Italiji, proizvedeno od najkvalitetnijeg grožđa autohtone sorte vinove loze Trebbiano di Lugana.

Saznaj više: Vino slamnato žute boje, sa zelenkastim odsjajem, sa izraženim voćnim aromama i prijatnim nežnim citrusnim tonovima. Sveže, lepršavo vino, mineralnog karaktera, punog tela i raskošnog ukusa, duge oštre završnice. Lepo uravnoteženo, idealno u gotovo svakoj prilici.
Gastro savet: Može se služiti kao aperitiv, posebno u vrelim letnjim danima, ali se lepo uklapa i sa grilovanim povrćem, specijalitetima od ribe, belog mesa i pernate divljači.
Famiglia Olivini Demesse Vecchie Lugana D.O.C.

Famiglia Olivini Demesse Vecchie Lugana D.O.C.

Famiglia Olivini Lugana D.O.C. Demesse Vecchie je elegentno suvo belo vino proizvedeno od najkvalitetnijeg grožđa autohtone sorte vinove loze Trebbiano di Lugana.

Saznaj više: Belo vino slamnato žute boje, svežih aroma egzotičnog voća, sa naznakma badema i agruma. Punog i zaokruženog tela, ovo belo vino nam pruža graciozan i kompleksan ukus, svež i lepo izbalansiran, podržan čvrstom teksturom i izuzetnom postojanošću, sa dugom i oštrom završnicom.
Gastro savet: Odlično se uklapa uz sve vrste ribe, belih mesa i mekih belih sireva.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.