Ryoma Rum

Rumovi od čiste šećerne trske izuzetno su popularni i traženi širom sveta. Osluškujući trendove, uspostavili smo saradnju sa jednim takvim, svetski popularnim japanskim brendom i obogatili naše tržište sa Ryoma rumom.


DESTILERIJA KIKUSUI


Ryoma rumovi od “čiste” šećerne trske izuzetno su popularni i traženi širom sveta.
Sa svojom preciznošću i japanskom stručnošću, destilerija Kikusui još jednom je demonstrirala potencijal Japana da proizvede alkohol visokog kvaliteta.
Ryoma brend je spoj modernog i tradicionalnog istovremeno. Krasi ga upravo savršena kombinacija japanske izvrsnosti i tradicionalnih metoda njegove pripreme i proizvodnje.

Ryoma 7 Godina

VINTAGE RUM INTENZIVNOG UKUSA

Ryoma 7 Godina

Ovaj japanski rum od čiste šećerne trske skriven je u crnoj elegantnog flaši, koja dolazi sa savremenim i minimalističim dizajnom. Jedinstven premium rum koji je oplemenjen cvetnim i voćnim notama.
Ryoma japanski rum napravljen je od čistog soka od šećerne trske i odležava u japanskim buradima od belog hrasta. Ima dobro izbalansiran i sladak miris manga i marakuje. Završnica je dugačka sa aromama smeđeg šećera, cveća i svežeg đumbira, a arome koje možete osetiti na nepcu su čokolada, kajsija i đumbir.

Degustacija: Preporuka je da se pije čist ili kao dodatak u koktelima, na sobnoj temperaturi.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.