Pierre Ferrand Konjak

U našem raznovrsnom asortimanu premijum spirita, shvatili smo da nam nedostaje još jedna važna karika kako bismo upotpunili našu ponudu. U pitanju je jedno od najprefinjenijih alkoholnih pića, koje nosi naziv po francuskom gradu - Konjak.


MAISON FERRAND DESTILERIJA

Maison Ferrand jedan je od vodećih svetskih proizvođača finih i kvalitetnih spirita i vrhunskih brendova koji se distriburiaju u više od 68 zemalja širom sveta. Kompaniju je osnovao Aleksandre Gabriel, 1989. godine sa ciljem da očuva tradicionalni način proizvodnje. 

Pierre Ferrand 10th Generation Konjak

1er CRU DE COGNAC

Pierre Ferrand 10th Generation

Odležao u francuskim hrastovim buradima, s tim da je 20% destilata odležalo u Sauternes buradima. Ima vrlo začinjen ukus koji podseća na voćnu tortu, suvo grožđe, kajsije, kokos i karamelu. Potom se razvijaju aromatične note ruže, narandže, muškantnog oraščića i đumbira.

Degustacija: Osvojiće vas dugom i osvežavajućom završnicom s notama voća i mente, a potom i svežeg duvana. Odličan je kada se pije „čist“ ili u koktelima.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.