Vodka Beluga

El Galipote rum proizvodi se u destilerija Obeliu koja je osnovana 1907. godine od strane grofa Jan Przezdziecki, u to vreme najvećeg zemljoposednika i proizvođača žitarica u regionu. Početkom KSKS v. bila je jedna od najmodernijih destilerija u Evropi, koja neprekidno radi do danas. Modernizacija destilerije je završena 2016. godine, čime je obezbeđena održiva i efikasna proizvodnja u godinama koje dolaze. Danas je to jedina destilerija u Litvaniji.

El Galipote Dark Rum

El Galipote Dark Rum

El Galipote tamni rum je visokokvalitetni rum, crvenkaste boje ćilibra koji nam pruža poluslatki ukus sušenog voća sa aromom karamele.

El Galipote Rum

El Galipote White Rum

El Galipote savršeno demonstrira visokokvalitetni rum ekspresivnog ukusa. Lagani i aromatično izbalansirani rum, koji nam pruža suptilne note citrusa upotpunjene notama vanile.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.