Carpano Vermouth

Govorili su nam da je to potpuno drugačije iskustvo za čula i da je to je prvi vermut ikada napravljen. Videli smo da je svuda po svetu obavezan asortiman svakog ozbiljnog bara i da su ovi vermuti sastojak najkvalitetnijih koktela. Kada smo ih probali, bila je to ljubav na prvi pogled (gutljaj). Morali smo da omogućimo i našim kupcima da uživaju u ovim softisitcarinm pićima i tako je sve počelo…


VERMUTI SA DUGOM TRADICIJOM - IZ 18. I 19. VEKA

Carpano Antica Formula, pored uobičajenog komercijalnog pakovanja se proizvodi i u limitiranoj seriji koja se prodaje u vrlo vrednim, ručno duvanim staklenim bocama.

Na svakoj boci ovog pića nalazi se replika originalne etikete iz 1786. godine. Punt e Mes je legenda sam za sebe! Priča kaže da je 1870. godine jedan broker na berzi usred debate sa kolegama tražio vermut obogaćen sa pola doze Kuina likera, pa je viknuo Punt e Mes koristeći dijalekt piemonta. I tako je sve počelo… Izraz se ustalio među mušterijama, a piće postalo omiljeno.

Carpano Bianco

BELI VERMUT – SLADAK, SA KARAKTERISTIČNIM MIRISOM

Carpano Bianco

Beli, slatki vermut sa bogatim i osvežavajućim ukusom. Mirisi i mineralne osobine mešavine vina u Bianco vermutu poboljšane su začinjenim i citrusnim notama.

Slamnato žute boje, gotovo se igra sa našim čulima. Glavni sastojci su gorka narandža, muškantni orašćić i cimet koji ovom vermutu daju posebne začinjene note.

Saznaj više: Ukus je u osnovi sladak ali tu slatkoću gotovo odmah zamenjuju kompleksne, pomalo gorke i pre svega, organske note koje ga čine omiljenim u svakoj prilici.
Degustacija: Pije se kao aperitiv sa ledom i kriškom limuna ili limete. Takođe je i glavni sastojak različitih koktela poput: „Carpano Fizz“, "Corpse Reviver no. 2", "Carpano Bianco Tonic" ili "Widow's kiss".
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.