Carpano Botanic Bitter

Da bismo upotpunili naš dosadašnji asortiman tradicionalnih, italijanskih likera izabrali smo Carpano Botanic Biter. Vrhunski kvalitet ovog bitera je neosporan, jer je sačinjen od pažlivo izabranih 10 aromatičnih biljaka koje se sjedinjuju tradicionalnom metodom kako bi se postigao izbalansiran ukus svih botaničkih sastojaka.


HARMONIJA 10 BILJAKA U JEDINSTVENOM BITERU

Danas su Carpano proizvodi podjednako voljeni u Italiji, odakle potiču, kao i u drugim zemljama sveta, gde se trend potrošnje neprestano povećava. Najnoviji član ove porodice, je upravo Carpano Botanic Bitter koji je rezultat strasti za kvalitetom bez kompromisa već više od 230 godina.

 

Carpano Botanic Biter

Carpano Botanic Biter

Otkrijte šta se krije iza ove rubin boje i prepustite se njenom jedinstvenom ukusu, koji je u početku slađi ali ujedno izbalansiran sa aromama citrusa I bokvice, i sa blagim nagoveštajem ječma, svežih badema i ulja sa nezrelih kora narandže. Ima aftertaste bele kurkume, vrlo slične nežnoj infuziji đumbira, koju prate nagoveštaji gorčine mirisne smole i gorčice. Nežni dodiri kinina doprinose ugodnijoj i oštrijoj završnici.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.