After Work

U potrazi za kvalitetnim i prefinjenim džinom, uspostavili smo saradnju sa uglednom i višestruko nagrađivanom Whitley Neill destilerijom koja se bavi pravljenjem spirita još od davne 1762. godine.


INSPIRISAN TAJNAMA I UKUSIMA AFRIKE

Withley Neill destileriju čini porodica sa velikim entuzijazmom za pravljenjem spirita. Johny Neill je član 8. generacije ove porodice koji je tradicionalno nastavio da kreira i proizvodi kvalitetne spirite i tako stvorio ovaj ručno napravjeni suvi Whitley Neill džin, koji je dobio naziv po po ovoj destileriji u Engleskoj. Uspeo je da kreira sopstveni džin zahvaljujući, pre svega, svojoj porodici i engleskom nasleđu ali i poštovanju zagonetne afričke lepote odatkle potiče i za šta je zaslužna njegova supruga.

pročitaj zanimljivosti
Whitley Neill Original

RUČNO NAPRAVLJENI SUVI LONDON DŽIN

Whitley Neill Original

Whitley Neill džin, iako se proizvodi u Engleskoj, nastao je inspirisan tajnama i ukusima Južne Afrike i karakterističan je po tome što se pravi u malim količinama. Iza crne, mat neodoljive ambalaže kriju se veoma začinaste i bogate arome.

Proizvodi se od biljaka sa afričkog kontinenta među kojima dominiraju ekstrakti BAOBABA, poznatog kao DRVO ŽIVOTA, koje je i zaštitni znak ove destilerije i ilustrovano na svakoj flaši. 

Degustacija: Njegov pravi i jedinstven ukus, osetićete najbolje kada ga pijete "čistog" ili sa ledom. Ako ste ipak za malo “blaže” varijante, odličan je i u kombinaciji sa tonikom a barmeni ga rado koriste i u koktelima.
JJ Whitley London Dry

JJ Whitley London Dry

Nastao je kao proizvod osme generacije Whitley Neill destilerije. Napravljen prema klasičnom receptu za suvi Loondon džin, od mešavine 8 različitih biljaka – kore narandže i limuna, kleke, semena Anđelike, semena korijandera, sladića, cimeta i korena cveta irisa.

Osvojiće vas čudesnom glatkoćom s jasnim notama kleke, uz savršeno pridodatim tragovima citrusa, začina i parma ljubičice.

Degustacija: Može da se pije „čist“ a sa njim se prave i odlični kokteli, poput „Pineapple Punch“ koktela.
JJ Whitley Elderflower

JJ Whitley Elderflower

Engleska priroda čini pravi, prirodni izvor ključnih sastojaka za recept ovog džina, koji je napravljen sa pravim ekstraktom zove. Očaraće vas kandirana slatkoća, kojom dominira nepogrešiva aroma zove, sa travnatim notama, cvetom narandže i medom.

Degustacija: Može da se pije „čist“ a sa njim se prave i odlični kokteli, poput „Daresbury Garden Party“ koktela.
JJ Whitley Violet

JJ Whitley Violet

Nastao je kao proizvod osme generacije Whitley Neill destilerije. Sastoji se od mešavine 8 različitih biljaka, uključujući smreku, koren biljke Anđelika, korijander i sladić s prirodnim ukusom engleskog najlepšeg, vrtnog cveta – ljubičice.

Osvojiće vas glatkim i prefinjenim mirisom, sa laganim i nežnim ukusom ljubičice, upotpunjenim suptilnom slatkoćom i mekim tragovima smreke.

Degustacija: Može da se pije „čist“, a sa njim se prave i odlični kokteli, poput „JJ Aviation“ koktela.

BOGATE AROME WHITLEY NEILL PREMIUM DŽINA

Engleski suvi džin koji je malo mekši i poprilično glatkiiji u odnosu na druge tradicionalne džinove, sa izrazito bogatim notama kleke, citrusa, lončanica kao i egzotičnih začina.

Sam miris džina je ujedno citrusno-slatkast i malo ljut (zbog tragova bibera), uz dodatni osećaj prepoznatljive cvetne arome.

Završni proces proizvodnje je dugačak sa vrlo suptilnim dodatkom i mešavinom bilja, kakaa i kandirane limunove kore.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.