After Work

U potrazi za kvalitetnim i prefinjenim džinom, uspostavili smo saradnju sa uglednom i višestruko nagrađivanom Whitley Neill destilerijom koja se bavi pravljenjem spirita još od davne 1762. godine.


INSPIRISAN TAJNAMA I UKUSIMA AFRIKE

Withley Neill destileriju čini porodica sa velikim entuzijazmom za pravljenjem spirita. Johny Neill je član 8. generacije ove porodice koji je tradicionalno nastavio da kreira i proizvodi kvalitetne spirite i tako stvorio ovaj ručno napravjeni suvi Whitley Neill džin, koji je dobio naziv po po ovoj destileriji u Engleskoj. Uspeo je da kreira sopstveni džin zahvaljujući, pre svega, svojoj porodici i engleskom nasleđu ali i poštovanju zagonetne afričke lepote odatkle potiče i za šta je zaslužna njegova supruga.

pročitaj zanimljivosti
Whitley Neill Gin Aloe & Cucumber

Whitley Neill Gin Aloe & Cucumber

Gin Whitley Neill Aloe & Cucumber će vas svojim ukusom odvesti u južnoafričko zaleđe i manje poznatu pustinju Karoo, gde raste osvežavajuća aloja. Pustite da budete očarani intenzivnim zelenim ukusom ovog luksuznog džina!

 

Ručno pravljen džin Whitley Neill Aloe & Cucumber ističe se svojim ukusom, na koji je uticala dobra doza kaktusa, aloe vere i Karooa, pojačana osvežavajućim ukusom krastavaca. Prate ih tonovi kleke, korijandera, cimeta, arhanđelike i korena irisa, sladića i citrusa. Rezultat je tradicionalno gladak, svež, aromatičan i dobro izbalansiran džin sa delikatno slatkim mirisom aloje.

Degustacija: U ovom džinu možete uživati uz kocku leda ili u koktelima
Whitley Neill Gin Blackberry

Whitley Neill Gin Blackberry

Whitley Neill Blackberry Gin evocira atmosferu engleskog sela punog živih ograda i zasađenog bilja uz voće u bašti.

 

Ovaj sjajni džin ističe se punim ukusom sočnih kupina koje sazrevaju tokom kasnog leta. Zajedno sa glatkom osnovom od borovnice, tonovi kupine stapaju se sa aromom citrusa, daškom odličnih začina i fino zemljanim završetkom od toplog cimeta.

Degustacija: Preporučujemo da ovaj džin servirate sa kockom leda, a pogodan je i za razne koktele i pića.
Whitley Neill Gin Pink Grapefruit

Whitley Neill Gin Pink Grapefruit

Whitley Neill Pink Grapefruit Gin je inspirisan španskim citrusima i aromatizovan ružičastim grejpfrutima. Gin slatkog ukus koji se harmonično spaja sa svežim citrusima i eksplozijom tonova grejpa.

 

Međutim, iza izuzetnog profila ukusa ovog neobičnog džina stoji čitav niz biljaka. Pored kleke i ružičastog grejpfruta, naći ćete i korijander, koru cimeta, koren irisa, koren arhanđelike, sladić, slatku pomorandžu i limun.

Degustacija: Gin Whitley Neill Pink Grapefruit je odličnog ukusa sa ledom, u koktelima, ali i u dugim napitcima sa tonikom ili pivom od đumbira.
Whitley Neill Gin Connoisseur's Cut

Whitley Neill Gin Connoisseur's Cut

Britanski džin Whitley Neill Gin Connoisseur's Cut se destiluje u srcu Londona. Inspiracija za stvaranje ovog džina je London Dry, koji je bogat klekom i osvežavajućim citrusima. Whitley Neill Gin Connoisseur's Cu sazreva u hrastovim buradima, a stvaranje ovog džina fokusirano je na isticanju kleke.

 

Začinsko bilje i začini iz celog sveta uneti su u ovaj džin. Kora narandže i limuna iz Španije, koren anđelike iz Francuske, korijander iz Rusije, iris iz Italije i mnogi drugi. Kada otvorite bočicu, osetićete svež miris sa primesama začinske kleke uz citrusne tonove koji će zagrejati vaša čula. 

JJ Whitley London Dry

JJ Whitley London Dry

Nastao je kao proizvod osme generacije Whitley Neill destilerije. Napravljen prema klasičnom receptu za suvi Loondon džin, od mešavine 8 različitih biljaka – kore narandže i limuna, kleke, semena Anđelike, semena korijandera, sladića, cimeta i korena cveta irisa.

Osvojiće vas čudesnom glatkoćom s jasnim notama kleke, uz savršeno pridodatim tragovima citrusa, začina i parma ljubičice.

Degustacija: Može da se pije „čist“ a sa njim se prave i odlični kokteli, poput „Pineapple Punch“ koktela.
JJ Whitley Elderflower

JJ Whitley Elderflower

Engleska priroda čini pravi, prirodni izvor ključnih sastojaka za recept ovog džina, koji je napravljen sa pravim ekstraktom zove. Očaraće vas kandirana slatkoća, kojom dominira nepogrešiva aroma zove, sa travnatim notama, cvetom narandže i medom.

Degustacija: Može da se pije „čist“ a sa njim se prave i odlični kokteli, poput „Daresbury Garden Party“ koktela.

BOGATE AROME WHITLEY NEILL PREMIUM DŽINA

Engleski suvi džin koji je malo mekši i poprilično glatkiiji u odnosu na druge tradicionalne džinove, sa izrazito bogatim notama kleke, citrusa, lončanica kao i egzotičnih začina.

Sam miris džina je ujedno citrusno-slatkast i malo ljut (zbog tragova bibera), uz dodatni osećaj prepoznatljive cvetne arome.

Završni proces proizvodnje je dugačak sa vrlo suptilnim dodatkom i mešavinom bilja, kakaa i kandirane limunove kore.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.