Irish Wiskey Bushmills

Irski viski je poslednjih godina postao izuzetno popularan i izrastao u veliku i bitnu kategoriju pića. Prateći trendove i potražnju na tržištu odlučili smo se da u naš asortiman uvrstimo najstariji i najpoznatiji brend iz te kategorije a svakako i jedan od najpoznatijih - Bushmills.


Stara Bushmills destilerija
U malom selu Bušmils, smeštena na obali reke nalazi se najstarija destilerija u Irskoj koja još uvek radi i proizvodi viski. To je mesto gde su prijatelji i rodbina radili generacijama. Destilerija u malom selu na severu Irske, više od 400 godina zadržala je filozifiju da ručnom proizvodnjom malih količina može da se napravi divan irski viski prefinjenog ukusa. Samo ove godine njihov Bushmills Original osvojio je u svojoj kategoriji više od 36 različitih nagrada.

Bushmills Original

Trostruko destilovan

Bushmills Original

Bushmills Original Irski viski je mešavina nekoliko vlastitih Malt viskija destilerije Bushmills i nekoliko odabranih blendid viskija. Sigurno ćete primetiti njegov bogat, gladak i topao ukus, na prvi gutljaj. Veoma ga je lako piti, to je svestran viski u kom možete uživati na klasičan način, sa kockom leda ili u nekom omiljenom koktelu.

Black Bush

Odležao u Sherry buradima

Black Bush

Bushmills Back Bush Irski viski, idealna je kombinacija nekoliko vrhunskih Malt viskija koji su odležali u buradima u kojima se prethodno držao Šeri i slatkog destilovanog viskija. Ovaj jedinstveni recept daje viskiju Black Bush bogatu voćnu notu, duboko intenzivan karakter, balansiran neverovanom jednostavnošću i pitkošću. Najbolje je piti ga čistog, ili sa jednom kockom leda.

Bushmills Single Malt 10 Y.O.

Matured in Sherry casks

Bushmills Single Malt 10 Y.O.

Bushmills Malt viski je malt viski dobijen trostrukom destilacijom malt viskija, odležalog najmanje 10 godina u buradima u kojima je prethodno držan burbon. To mu daje posebnu mešavinu ukusa meda, vanile i mlečne čokolade. Najbolje je piti ga čistog, sa ledom, ili zaleđenog, ako ste avanturističkog duha.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.