Limoncello Liker

Likeri zauzimaju posebno mesto u svetu alkohola kao i veliki udeo na globalnom tržištu i prosto su neizostavan sastojak u pravljenju većine koktela. Doneli smo duh Italije i obale mediterana i obogatili naše tržište sa 100% prirodnim likerom. Zahvaljujući našoj saradnji sa Limoncello di Capri kompanijom, nećete odoleti njegovoj jednostavnosti za kombinovanje sa bilo čim.


DRUGI OMILJENI LIKER ŠIROM SVETA

Limonchello di Capri proizvodi se po starom, originalnom receptu koji se tokom godina nije nimalo menjao. I dalje se koristi tradicionalna metoda za pravljenje ovog likera, u potpunosti u skladu sa nasleđem i ukusima ostrva Kapri. Štaviše, Limonchello di Capri S.r.l. je prva kompanija koja je patentirala i koristila termin “Limonchello”. Ujedno je ona i jedina kompanija u italijanskoj industriji koja je usvojila proizvodni postupak koji uključuje kontrolu celog proizvodnog lanca - od sirovog limuna do krajnjeg proizvoda.

 

 

limoncello-di-capri-top

pročitaj zanimljivosti

100% PRIORODAN LIKER OD LIMUNA

Limoncello Di Capri

Tajna koja ovaj liker čini posebnim i neponovljivim jeste njegov glavni sastojak, Sorrento PGI limun, koji se uzgaja na poseban način i posebnom tehnikom sazrevanja plodova. Limonchello di Capri, dobija se isključivo iz infuzije alkohola PGI (zaštićena geografska oznaka) limunove kore iz Sorrenta (Ovale di Sorrento), koja je izuzetno bogata esencijalnim uljima koja daju posebnu aromu ovom proizvodu. Ovaj voćni liker ima jaku, suvu završnicu sa naglaskom na prirodnu aromu limuna. Zahvaljujući svim svojim kvalitetima i svestranosti, tokom godina postao je najprodavaniji Limonchello u barovima i restoranima širom Italije.

Degustacija: Može da se pije sa ledom ili čist, a neretko se koristi i u kombinaciji sa drugim pićima gde ima veliki doprinos jer im daje specijalni “extra” ukus.

RAZNOLIKA PRIMENA

Limonchello di Capri je jednostavan za kombinaciju sa gotovo bilo čim. Pored toga što može da se konzumira "čist" i u raznim koktelima, upotrebljava se i kao sastojak za različite ukusne recepte, na sladoledu, voćnim salatama, u pripremi različitih peciva i sličnim situacijama. Bez ikakvih konzervansa, stabilizatora, veštačkih boja i aroma.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.