Mancino

Asortiman vermuta Mancino razvio je poznati barmen Giancarlo Mancino. Mancino Vermouth se proizvodi od 2011. godine u maloj porodičnoj destileriji u Astiju u Pijemontu. Destilerija, koja osnovana pre više od 60 godina 1957. godine, inspirisala je Giancarlo Mancina, vlasnika brenda, da sastavi sopstveni vermut koristeći samo najbolje ručno birane začine i biljke.

 

 

Mancino Vermouth Chinato

Mancino Vermouth Chinato

Mancino Vermouth Chianto je mešavina tri vermuta: Secco, Blanco i Rosso sa dodatkom crnog vina i kore kinina. Nepce je bogato i gorko sa notama crnog vina. Veoma je složen i iznvaredan kao aperitiv. 

Degustacija: Može se poslužiti ohlađen ili kao kuvano vino.
Mancino Vermouth di Torino Bianco Ambrato

Mancino Vermouth di Torino Bianco Ambrato

Mancino Bianco Ambrato je vermut na bazi vina Trebbiano di Romagna, prožet aromama 37 biljaka uključujući koren biljke Anđelika, kinin, nanu. Vermut Mancino Bianco ima arome alpskog cveća sa posebnim notama kamilice, zove, nane i lincura. Ovaj italijanski vermut nam pruža slatko-gorki ukus koji dolazi od destilovane kore slatke pomorandže, đumbira i kore roze grejpfruta. Na  završetku ćete osetiti arome kardamona i sladića sa bogatim prisustvom gorčine kinina.

Degustacija: Idealan za Vesper, sa ledom i komadima pomorandže ili  u džin toniku.
Mancino Vermouth di Torino Rosso Amaranto

Mancino Vermouth di Torino Rosso Amaranto

Vermut Mancino Rosso Ambrato je dobro izbalansiran crveni vermut obogaćen mešavinom 38 biljaka. Mancino Rosso će vas osvojiti mirisom koji nagoveštava vanilu, rabarbar, kleku, cimet i pomornadžu, sa aromom kupine. Ukus odjekuje kupinom, a završnica nam pruža izuzetno uravnotežen gorko-sladak ukus.

Degustacija: Vermut Mancino Rosso je savršen za koktele Negrino i Menhetn.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.