Mancino Vermouth Chinato
Mancino Vermouth Chianto je mešavina tri vermuta: Secco, Blanco i Rosso sa dodatkom crnog vina i kore kinina. Nepce je bogato i gorko sa notama crnog vina. Veoma je složen i iznvaredan kao aperitiv.
Asortiman vermuta Mancino razvio je poznati barmen Giancarlo Mancino. Mancino Vermouth se proizvodi od 2011. godine u maloj porodičnoj destileriji u Astiju u Pijemontu. Destilerija, koja osnovana pre više od 60 godina 1957. godine, inspirisala je Giancarlo Mancina, vlasnika brenda, da sastavi sopstveni vermut koristeći samo najbolje ručno birane začine i biljke.
Mancino Vermouth Chianto je mešavina tri vermuta: Secco, Blanco i Rosso sa dodatkom crnog vina i kore kinina. Nepce je bogato i gorko sa notama crnog vina. Veoma je složen i iznvaredan kao aperitiv.
Mancino Bianco Ambrato je vermut na bazi vina Trebbiano di Romagna, prožet aromama 37 biljaka uključujući koren biljke Anđelika, kinin, nanu. Vermut Mancino Bianco ima arome alpskog cveća sa posebnim notama kamilice, zove, nane i lincura. Ovaj italijanski vermut nam pruža slatko-gorki ukus koji dolazi od destilovane kore slatke pomorandže, đumbira i kore roze grejpfruta. Na završetku ćete osetiti arome kardamona i sladića sa bogatim prisustvom gorčine kinina.
Vermut Mancino Rosso Ambrato je dobro izbalansiran crveni vermut obogaćen mešavinom 38 biljaka. Mancino Rosso će vas osvojiti mirisom koji nagoveštava vanilu, rabarbar, kleku, cimet i pomornadžu, sa aromom kupine. Ukus odjekuje kupinom, a završnica nam pruža izuzetno uravnotežen gorko-sladak ukus.
tel/fax. +381 (0)11 7839 133
tel/fax. +381 (0)11 7839 135
mob. +381 (0)65 5266 880
Radno vreme:
Ponedeljak-Petak
08:30h -16:30h
Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.