Mancino

Asortiman vermuta Mancino razvio je poznati barmen Giancarlo Mancino. Mancino Vermouth se proizvodi od 2011. godine u maloj porodičnoj destileriji u Astiju u Pijemontu. Destilerija, koja osnovana pre više od 60 godina 1957. godine, inspirisala je Giancarlo Mancina, vlasnika brenda, da sastavi sopstveni vermut koristeći samo najbolje ručno birane začine i biljke.

 

 

Mancino Vermouth di Torino Bianco Ambrato

Mancino Vermouth di Torino Bianco Ambrato

Mancino Bianco Ambrato je vermut na bazi vina Trebbiano di Romagna, prožet aromama 37 biljaka uključujući koren biljke Anđelika, kinin, nanu. Vermut Mancino Bianco ima arome alpskog cveća sa posebnim notama kamilice, zove, nane i lincura. Ovaj italijanski vermut nam pruža slatko-gorki ukus koji dolazi od destilovane kore slatke pomorandže, đumbira i kore roze grejpfruta. Na  završetku ćete osetiti arome kardamona i sladića sa bogatim prisustvom gorčine kinina.

Degustacija: Idealan za Vesper, sa ledom i komadima pomorandže ili  u džin toniku.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.