Diplomatico

Votka Barska proizvodi se u destilerija Obeliu koja je osnovana 1907. godine od strane grofa Jan Przezdziecki, u to vreme najvećeg zemljoposednika i proizvođača žitarica u regionu. Početkom KSKS v. bila je jedna od najmodernijih destilerija u Evropi, koja neprekidno radi do danas. Modernizacija destilerije je završena 2016. godine, čime je obezbeđena održiva i efikasna proizvodnja u godinama koje dolaze. Danas je to jedina destilerija u Litvaniji.

 

Barska Classic

Barska Classic

U stvaranju ove klasične votke koristi se najnovija tehnologija destilacije. Pravi se čistom pijaćom vodom, medom, cvetom lipe i semenom kima. Filtracija se postiže strujanjem kroz filtere sa aktivnim ugljem i sistemom ketridž filtera. Votka se ostavlja u rezervoarima minimum 24h da bi se zaorkužio ukus.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.