Glenglassaugh Flagship Revival Single Malt Viski

Sa velikim zadovoljstvom zastupamo destileriju Paul John koja je u Aziji 2016. godine, proglašena najboljom i to drugu godinu za redom. U svetu je prepoznatljiva po svojoj modernosti i kvalitetu a mi zaista nismo odoleli njenom širokom rasponu viskija koji je neverovatno zaslepljujući i luksuzan.


 

PAUL JOHN DESTILERIJA


Destilerija je smeštena u Goi, saveznoj državi Indije. To je region velike raznolikosti i ta rajska obala na jugu Indije predstavlja beskonačan izvor inspiracije za stručnjake ove destilerije.
Michael D’Souza i Michael John, majstor za blendiranje i proizvođač, kreiraju niz single malt viskija punih snage i neverovatnih ukusa. Sa proizvodnim kapacitetom od 3000 litara dnevno, ova destilerija pravi je primer stručnosti i veštine u stvaranju raskošnih kvalitetnih viskija. Paul John nudi niz indijskih sinlge malt viskija koji odražavaju svaki element Goe. Prave se prema vrlo preciznim specifikacijama: ječam treba da bude sveže ubran, dvostruko se destiluje u “copper still” a viskiji odležavaju isključivo u burbon buradima.
 

pročitaj zanimljivosti
Paul John Single Malt Edited

96,5 POENA– JIM MURRAY’S VISKI BIBLIJA

Paul John Single Malt Edited

Paul John Edited viski pretežno karakterišu suptilne tresetne note. Sazreva u burbon buradima od 4-5 godina i dolazi u svojoj prirodno dobijenoj boji, ne filtrira se niti je obojen.
Oboriće vas sa izuzetno jakim i tresetnim mirisom na med, kakao, espreso i voće. Samim tim krasi ga vatreno-intenzivan ukus sa različitim aromama: trava, čokolada, menta, dim i kafa i intenzivnu ali elegantna završnicu sa ukusom kakaa, kuvanog šećera i ljutkasto-tresetnim aromama.

Degustacija: Najbolji je kada se pije čist, na sobnoj temperaturi.
Gastro savet: Možete ga isprobati sa čokoladnim sufleom jer se odlično uparuju.
Paul John Single Malt Brilliance

94,5 POENA– JIM MURRAY’S VISKI BIBLIJA

Paul John Single Malt Brilliance

Paul John Brilliance indijski viski kreira se u veoma toplom okruženju koje mu daje veoma začinjene note. Sazreva u burbon buradima od 4 di 5 godina, u priordnoj boji. Intenzivnog je i veoma sočnog ukusa, sa aromama žitarice, kakaa, karamele i različitih začina. Na sladak miris utiču smeđi šećer, med i cimet koji se mogu osetiti iz čaše. Ima dugu i toplu završnicu, sa intenzivno začinjenim ukusom.

Degustacija: Najbolji je kada se pije čist, na sobnoj temperaturi.
Gastro savet: Odlično se kombinuje sa voćnim kolačem.

JIM MURRAY’S VISKI BIBLIJA


O posebnosti i kvalitetu ovih indijskih single malt viskija govori i podatak da je Paul John Brilliance u Jim Murray’s Viski Bibliji osvojio 94,5 dok je Paul John Edited ocenjen sa 96,5 od 100 poena 2018. godine.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.