citadalle

Citadelle Gin je omiljeni, klasični francuski džin svih vremena koji je svojim zanatskim metodama destilacije ostavio trag u svetu žestokog alkohola


Citadelle Gin je francuski brend džina koji je prvi put objavljen 1996. godine. Proizvodi ga Maison Ferrand. Ime je dobio po jedinoj Kraljevskoj destileriji u 18. veku koja je izgrađena u Denkerku u Francuskoj. Upakovan je u ukrašenu bočicu koja beleži svaku od 19 biljaka koje se koriste u njegovoj proizvodnji.

Citadelle Jardin d'Ete Gin

Citadelle Jardin d'Ete Gin

Citadelle Jardin d'Ete je francuski džin napravljen mešavinom 22 biljke uključujući komorač, zvezdasti anis, limun.

Saznaj više: Ovaj džin inspirisan je mirisima letnje bašte i ima veoma izraženu aromu citrusa, na koju se nadovezuje lepa uravnotežena nota francuske dinje, poljskog cveća i začina. Citadelle Gin će vas osvojiti upečatljivim ukusom koji počinje notama kleke i začina, sa umereno dugom i suvom završnicom u kojoj se prepoznaju arome dinje, mandarine i narandže.
Degustacija: Izuzetno zanimljiv Citadelle Jardin d'Ete džin savršen je u svakoj prilici.
Citadelle Original Gin

Citadelle Original Gin

Citadelle džin je francuski džin sa izraženim citrusnim i egzotičnim notama koji se pored kleke sastoji još od 18 biljaka uključujući komorač, zvezdasti anis, iris, limun.

Saznaj više: Ukus Citadelle Džina počinje tiho sve dok aromatika ponovo ne uđe u nos. Sredina obiluje svežom svetlom klekom, postaje svežija i izraženija. Završnica je ono što izdvaja Citadelle Gin od ostalih džinova u premijum klasi jer je jako aromatičana sa: kardamom, anđelikom, muskatnim oraščićem i širokom lepezom drugih začina. Vrlo kompleksan i elegantan džin sa dugom i prijatnom završnicom u kome ćete uzivati.
Degustacija: Odličan za martini, u cvetnim i voćnim koktelima i neizbežan sa premium tonikom u Džin toniku.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.