Vodka Stolichnaya

Vrhunski kvalitet, duga tradicija, popularnost u celom svetu. Prva u svemiru, prva koja je iz Sovjetskog Saveza stigla u Ameriku. Nismo imali veliku dilemu kada smo se odlučivali koju votku da izaberemo za naš portfolio.


Nastala u zoru 20-og veka, Stoli votka je pionir u svetu votke i alkoholnih pića uopšte. Nije zabeleženo kada je nastala Stoli votka, ali se zna da je recept za ovu votku registrovan 1938. godine. Od 1948. godine počinje da se proizvodi u destileriji “Latvijas Balzam” u Rigi i to se nije menjalo do današnjeg dana. U svojoj bogatoj istoriji može da se pohvali da je prva votka koja je ušla na američko tržište, a takođe i da je jedini brend alkoholnih pića koji je bio u svemiru… Danas Stoli može da se pohvali i postojanjem nekoliko izuzetnih ukusa. Najbolja stvar kod svih ukusa je to što im je osnova Stoli premium votka.

Stolichnaya Original Votka

Stolichnaya Original

Stoli Original je klasično stilizovana i izuzetno glatka votka. Kristalno bistre boje sa aromom belog sleza i minerala kao i sa blagom aromom voćnih kora. Prepoznata je kao visokokvalitetni, vrhunski spirit koji prevazilazi ruski standard kvaliteta.

Degustacija: Preporuka je da se pije "čista" i nerashlađena. Odlična je u kombinaciji sa različitim koktelima, od kojih su najpoznatiji Stoli Moscow Mule, Stoli Lemonade, Bloody Mary...
Stoli Narandža

Stoli Narandža

Stoli Narandža vodka čija je aroma dobijena od najkvalitetnijeg ulja narandže. To ulje dobija se iz sveže ljuske pomorandže iz Valensije sa dodatkom soka visokokvalitetnog ploda. Kombinacijom ulja i esencije soka dobija se prefinjen i delikatan ukus narandže obogaćen ostalim citrusnim notama

Stoli Borovnica

Stoli Borovnica

Neobična dubina i složenost ukusa Stoli Borovnice dolazi od kombinacije Borovnice izuzetnog kvaliteta uzgajane na jugu Francuske i dodatkom bobičastog voća iz Rusije.

Salted Caramel

Salted Caramel

Salted Caramel, je neobičan ukus slanog karamela, dobijen karamelizovanjem šećera i dodatkom soli, napravljen kao izazov svim ostalim ukusima. Izuzetan je dodatak mnogim neobičnim koktelima.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.