Glendronach Single Malt 12 Godina

Destilerija viskija Aber Falls je jedna od samo četiri u Velsu i prva u Severnom Velsu od ranih 1900-ih. 

Smešten u neposrednoj blizini Rhaeadr Fawr-a, čuvenog vodopada Aber Falls, viski se destiluje, flašira i sazreva u našoj destileriji, koristeći posebno napravljene velške sastojke iz okoline.


ABER FALLS DESTILERIJA

Selo Abergwyngregyn je dom destilerije i nalazi se u podnožju poznatog vodopada Aber Falls. Privlačeći preko 50.000 posetilaca godišnje, ovo slikovito mesto je lako dostupno. 

Destilerija je s ljubavlju obnovljena i renovirana, jer se pokazala kao idealno mesto za stvaranje viskija i demonstriranja strasti i veština.

 

 

Aber Falls Single Malt Welsh Whisky

Aber Falls Single Malt Welsh Whisky

Aber Falls je bogat i pun viski, pedantno napravljen sa strašću za postizanje različitih profila ukusa. 

Ovaj zlatni viski ima aromu vanile i karamela, kandiranog citrusa, smokve i sultanije; sve uravnoteženo sa nežnim nagoveštajem karanfilića. Na nepcu ćete doživite slatke note šerija sa suvim voćem i začinima, upotpunjene ukusima šumskog voća, kremastog slada, orašastih plodova, crne čokolade i espresa.

Degustacija: Uživajte u dugoj i dugotrajnoj završnici sušenog voća sa suptilnim osećajem začina.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.