Skotski Viski Benriach

Ovaj specifičan kanadski viski sa ukusom cimeta vodeći je brend u US-u i dostupan je širom sveta u 70 zemalja u kojima predstavlja veliki hit u svetskim klubovima zbog čega nismo imali nikakvu dilemu da ga uvrstimo u naš portfolio.


Fireball dolazi direktno iz srca “zmajevih-ubica” koja su stacionirana u US-u i Kanadi. Zapravo predstavlja sjajan spoj kanadskog viskija i prirodnog ukusa cimeta koji proizvodi kompanija Sazerac. Smatra se da je uspeh započeo još 80-ih godina, kada je jedan tadašnji barmen došao na ideju i poželeo da „ugreje“ svoje goste u sred oštre zime.

pročitaj zanimljivosti
Fireball Cinammon Whisky

ZAPALJUJUĆA MEŠAVINA SA UKUSOM POPUT RAJA

Fireball Cinammon Whisky

Fireball viski sa ukusom cimeta idealan je za ljubitelje hot i spicy koktela ili za zagrevanje “po brzom postupku”. Zapaljuje grlo - ali ako volite cimet onda ćete obožavati i ovaj kanadski viski. Zato nije ni čudno što ga prati epitet “zimskog pića” iliti “zapaljujuće zlatne mešavine”, posebno zbog začinjenih ukusa (biber, čili) koje ima u sebi i koji pomažu da vam grlo doslovno “gori” i samim tim vas greje kao bilo koji drugi zimski topli napitak ali sve to u kombinaciji sa cimetom.

Degustacija: Najčešće se pije “čist” ili sa ledom, mada Fireball šot odlično ide i uz čašu hladnog piva ili cidera ali može i da se miksuje hladan šot sa limunadom (u razmeri 1:3). Fireball kokteli su sve više popularni jer su neobična kombinacija slatkog i ljutog.

Barmeni širom sveta ga neretko koriste za pravljenje sjajnih koktela čije recepte možete pronaći ovde - https://fireballwhisky.com/recipes/.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.