Medna Rosa

Oslanjajući se na ukuse moderne populacije, savremenog i urbanog načina života firma Invitto kreirala je i osmislila Mednu Rosu, sasvim posebnu i originalni liker sa 25% alkohola sa dodatkom najkvalietnijeg bagremovog meda.


U svakom gutljaju Medne Rose osetićete očaravajući miris dunje, a slastan ukus je od 100% prirodnog meda. Svaki gutljaj vraća vas u detinjstvo I podseća na letnje raspuste provedene na selu, bezbrižan život i prve ljubavi. Savremena tehnologija koju smo primenili omogućava da Medna Rosa ne taloži ni na niskim temperaturama tako da je pogodna i za držanje u frižideru.

Medna Rosa

Rakija sa dodatkom meda i aromom dunje

Medna Rosa

Izbalansiran miris dunje prvo je što ćete osetiti kada probate Mednu Rosu. Med koji se savršeno slaže sa ovim plemenotim mirisima svežeg voća daje slatkoću ovom piću i zlatno žutu boju. Konzumira se blago rashlađena, u elegantnim čašicama za rakiju ili čašicama za šeri. Medna rosa se prodaje u bocama od 0.70L i sadrži 25% alkohola.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.