Vodka Beluga

Ruska votka Beluga je sinonim za luksuz i vrhunski kvalitet. Prateći svetske trendove i veliku tražnju na našem tržištu, kompanija Invitto odlučila je da u svoj asortiman uvrsti i ovaj prestižni brend.


Za Beluga votku Rusi kažu: to je nobles votka proizvedena sa ponosom! Vlasnik votke Beluga je kompanija Sinergy, koja je treći najveći proizvođač votke na svetu. Destilerija koja proizvodi Beluga votku zove se Marinskaja, i 2002. godine tu je proizvedeno prvih 38 flaša Beluga votke. 2004. godine počela je proizvodnja posebne linije Beluga Gold line a 2009. Beluga je predstavljena internacionalnom tržištu i vrlo brzo je postala jedna od najkvalitetnijih i najpoznatijih votki na svetu.

pročitaj zanimljivosti
Beluga Celebration

Beluga Celebration

je limitirana serija Beluge koja je upakovana u veoma luksuznu, zlatnu flašu. Unutra se nalazi ista votka kao i za Belugu Noble.


Izbor imena za ovaj brend bio je inspirisan nazivom ribe Beluga koja daje najkvalitetniji kavijar – Beluga kavijar. Karakteristično za Belugu je to da živi u dubinama kristalno čistih voda i predstavlja čudo prirode sama po sebi. Beluga „Noble Russian vodka“ 2012. godine postala je zvanični partner dodele Nobelove nagrade u Stokholmu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.