Vodka Beluga

Ruska votka Beluga je sinonim za luksuz i vrhunski kvalitet. Prateći svetske trendove i veliku tražnju na našem tržištu, kompanija Invitto odlučila je da u svoj asortiman uvrsti i ovaj prestižni brend.


Za Beluga votku Rusi kažu: to je nobles votka proizvedena sa ponosom! Vlasnik votke Beluga je kompanija Sinergy, koja je treći najveći proizvođač votke na svetu. Destilerija koja proizvodi Beluga votku zove se Marinskaja, i 2002. godine tu je proizvedeno prvih 38 flaša Beluga votke. 2004. godine počela je proizvodnja posebne linije Beluga Gold line a 2009. Beluga je predstavljena internacionalnom tržištu i vrlo brzo je postala jedna od najkvalitetnijih i najpoznatijih votki na svetu.

pročitaj zanimljivosti
Beluga Noble

Beluga Noble

Dobijena od slada, proizvodi se od isključivo pripodnih sastojaka, bez veštačkih dodataka. Ima jedinstvenu tehnologiju „odležavanja“ od 30 dana, a kristalno čista voda iz Sibira koja se crpi sa 300 metara dubokih bunara uz dodatak šećernog sirupa i prirodnog meda čine ukus ove votke potpuno jedinstvenim.

Beluga Celebration

Beluga Celebration

je limitirana serija Beluge koja je upakovana u veoma luksuznu, zlatnu flašu. Unutra se nalazi ista votka kao i za Belugu Noble.

Beluga Transatlantic Racing

Beluga Transatlantic Racing

Ova linija Beluga votke ostavlja da odleži minimum 45 dana i vrši se dodatna filtracija kroz filtere od prirodnog pamuka. Na kraju se dobije piće delikatnog ukusa prožeto svežim citrusnim notama.

Beluga Allure

Beluga Allure

Sledeća na lestvici visokokvalitetnih vrsta Beluga votke. Ona se u procesu proizvodnje ostavlja da odstoji 60 dana. Dodatkom javorovog sirupa i mrvice smokve, dobija se neponovljiv, složen ukus slatnik nota, začina i svežeg hleba...

Beluga Gold Line

Beluga Gold Line

Vrhunski proizvod iz porodice. Ova votka odležava 90 dana u procesu proizvodnje i na taj način se postiže njena sveža i čista aroma, njena mekana i glatka struktura izbalansirana izvrsnom slatkoćom.


Izbor imena za ovaj brend bio je inspirisan nazivom ribe Beluga koja daje najkvalitetniji kavijar – Beluga kavijar. Karakteristično za Belugu je to da živi u dubinama kristalno čistih voda i predstavlja čudo prirode sama po sebi. Beluga „Noble Russian vodka“ 2012. godine postala je zvanični partner dodele Nobelove nagrade u Stokholmu.

Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.