Florio Marsala

Godine 1890, Gianluca Galasso odlučio je da preobrazi zemlju predaka u uzgoj grožđa i tako je pokrenuo vinariju. Zadivljen izuzetnom lepotom brda, bujnošću prirode i slatkim i svežim mirisima koji su dopirali iz zemlje, shvatio je da se iz loze koja se ovde uzgaja, rađa dobro vino.


 Danas je San Lorenco najveća porodična vinarija u provinciji Teramo, sa 150 hektara  koja se proteže preko vrhova tri brda.

Sirio Montepulciano d'Abruzzo

Sirio Montepulciano d'Abruzzo

Vino intenzivno rubin crvene boje. Sirio Montepulciano d'Abruzzo ima buket sa notama maline, kupine i jagode, začinjen aromama cimeta i karanfilića. Ovo vino jasno izražava karakteristike Montepulciano d'Abruzzo.

Gastro savet: Odlično se uparuje sa belim mesom, ribljom čorbom i svežim sirom.
Escol Montepulciano d'Abruzzo Colline Riserva

Escol Montepulciano d'Abruzzo Colline Riserva

Vino intezivno crvene boje, sa izraženim aromama crvenog voća u kombinaciji sa začinima. Lepo uravnoteženo, idealno u gotovo svakoj prilici.

Gastro savet: Vino ide uz fina predjela, belo meso, riblje čorbe i sveže sireve.
Oinos Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane

Oinos Montepulciano d'Abruzzo Colline Teramane

Vino intenzivno rubin crvene boje, koje nam pruža arome voća, crne trešnje, kafe i čokolade. Ukus je izuzetno izbalansiran, odlične strukture i aromatične postojanosti.

Gastro savet: Oinos Montepulciano d'Abruzzo najbolje ide uz meso sa roštilja, stare sireve i divljač.
Sirio Trebbiano d'Abruzzo

Sirio Trebbiano d'Abruzzo

Sirio Trebbiano d'Abruzzo je vino slamnato žute boje, sa primesama belog cveća i svežeg voća. Ukus je dobro izbalansiran i baršunast sa dobrom postojanošću.

 

Gastro savet: Odlično ide uz lagana jela, belo meso, meke sireve i uz riblju čorbu.
Ova web stranica koristi kolačiće

Kolačiće upotrebljavamo kako bi ova web stranica radila pravilno i kako bismo bili u stanju vršiti daljnja unapređenja stranice sa svrhom poboljšavanja vašeg korisničkog iskustva i personalizovali sadržaj. Nastavkom korišćenja naših web stranica prihvatate upotrebu kolačića.